top of page

Testimoniale

"Mă bucur de lucrurile mărunte care mă înconjoară atunci când drumul de migrant mă copleșește, și nu de puține ori - ca să nu spun mai tot timpul -  lucrurile învățate la yoga m-au ajutat să mă adaptez aici, de fapt nici nu m-am gândit vreodată că o să ajung să mă folosesc de aceste lucruri poate mai mult aici decat in tara."

Adriana N.  (2002)

"Ceea ce ne-ați predat este o adevărată comoară. Am descoperit că de fiecare dată când mă decentrez și intru în stări de
victimă...tot ce trebuie să fac este să respir... să mă las respirată  - și totul se schimbă în mine."

Livia B.  (2010)

"De când deschidem ochii în această lume, gânduri vorbitoare ne însoțesc, dialogând mereu. Nu știm în numele cui vorbesc, până când aflăm în sala de yoga despre Infrapersonalități.[...]
În acești ani în care am învățat să ascult dorințele, pledoariile, disputele și frustrările Ior, deciziile mele au fost mai bune, chiar dacă uneori am dat bătălii pentru a pune surdină insistențelor unora și excesului de autoritate al altora."

Adriana S.  (2014)

"In ultimele luni, prin yoga, am găsit ceea ce cautam de mult timp -  și cu care ma întâlnisem doar în anumite episoade de claritate înainte. S-a produs o schimbare a modului în care gândesc, a felului în care relaționez cu gândurile și reacțiile mele, o creștere a atenției și a prezentei în general. Am devenit mai conectata și am încredere în viata. Deși drumul meu spiritual a început cu mult înainte, abordarea și ședințele de yoga au oferit instrumente necesare schimbării. E o schimbare lenta, aproape imperceptibila de la o zi sau o săptămâna  la alta, dar e o schimbare care s-a produs încet-încet, în timp. Nu știu când, dar se reflecta asupra tuturor aspectelor vieții mele: interacțiunea mea cu ceilalți, cu mine, cu mediul, cu impulsurile și cu tot ce vine din interior[...] Am dat peste foarte multi oameni și la fel de multe abordări a ceea ce ei numeau "yoga" înainte sa dau de GNSPY și am simțit ca nu e ce trebuie. Yoga chiar a devenit un mod de viata (exceptând momente de slăbiciune și haos de care încă ma lovesc, des) o atitudine care iese cu mult inafara ședințelor de yoga"

Raluca B.  (2020)

Testimoniale: Testimonials
bottom of page