top of page

Moieciu 2013

 „INCREDIBILA REGENERARE”

TRIPLUL STATUT AL NUMĂRULUI 7

- PURIFICAREA INTEGRALĂ - INNOBILAREA IDEALURILOR - REGENERAREA FIINTEI


MOTTO: ..FAC CÂT POT, DAR CÂT POT FAC!" 10 ZILE în care tot ce este în noi îşi poate începe REGENERAREA! 1. CE ESTE MAI IMPORTANT DECÂT CEEA CE VREI TU ACUM? (RITMURILE DEPĂŞIRII DE SINE) 2. CE TE APASĂ, CE ÎȚI STĂ PE SUFLET? (RITMURILE DETOXIFIERII) 3. CE AI VREA SĂ RECUPEREZI DIN FIINȚA SAU DIN VIATA TA? (CUNOȘTI RITMURILE RECUPERĂRII ?) 4. DE LA PUNCT LA HEPTAGON (SAU ENERGIILE FORMELOR) 5. TEHNICI DE REGENERARE INTEGRALĂ (RITMURILE REGENERARII) 6. ÎNTRE 6 ŞI 8 ... SAU CÂMPUL DE FORȚĂ DINTRE SOCIAL ŞI SUBSTANTIAL

(RITMURILE INTERACTIUNII DINTRE OAMENI ŞI ASPECTUL SPIRITUAL AL MATERIEI) 7. TANTRA NUMARULUI 7!

Intre TANTRA şi numărul 7 există o fesătură subtilă, o rezonanță profundă cu consecinte prea puțin cunoscute chiar şi celor mai mulți practicieni. Kriyas-urile Tantrice

Pe de o parte maniera Tantrica de lucru imbogateste practica asanas-urilor, a tehnicilor de Pranayama, a hastas-urilor, bandhas-urilor, a mantras-urilor, a mandalas-urilor si bineinteles al modalitatilor de concentrare, de meditatie şi de relaxare, deci a practicii yoga insăşi căreia ii regăseşte dimensiunea fundamentală.

Pe de alta parte aşa numitele KRIYAS Tantrice reprezintă o surpriză adesea entuziasmantă prin eficienta lor exceptionala, prin generarea unor câmpuri de forţă bine controlate, de la cele electromagnetice la cele subtile, pranice dar nu numai, cu rol de protecţie, imunizare, (re)activare, de deconectare, relaxare şi regenerare.

Ele armonizeaă practicianul cu Realitatea Intrinsecă, cea de dincolo de ochelarii de cal, cea care nu ne constrânge ci ne eliberază posibilităţile uimitoare care încă dorm in noi.

moeciu2013_edited.jpg
Moeciu - Regenerare: Image
bottom of page