top of page
practica2.jpg

Tabara de vara Moeciu:
informatii
sfaturi

Cum ajung la Moeciu de Sus?

Moeciu de Sus se afla la aproximativ 40 km de Brasov (Brasov - Rasnov - Bran - Moeciu - Fundata)


Puteti ajunge cu autoturismul sau cu autobuzele din Bran sau Brasov (autogara Bartolomeu)
(La autogara Bartolomeu din Brasov puteti ajunge direct cu un autobuz din gara Brasov)

Cazare:

 agroturism sau la motelurile si pensiunile din Moeciu de Sus


Puteti alege la fata locului sau puteti face rezervari, folosind de exemplu, informatiile de pe site-ul carta.ro/cazare-moeciu.

Cand alegeti va sugeram sa tineti cont si de distanta pana la tapsanul de lucru (aflat langa pensiunea Regina Muntilor, str. Valea Bangaleasa, Nr 135 A - a NU se confunda cu Craiasa Muntilor, care este tot in Moeciu de Sus, dar mai departe).

Moeciu de Sus este sat turistic, deci aveti de unde alege, indiferent daca faceti rezervare sau nu. De asemenea, va reamintim ca daca aveti putina rabdare veti putea gasi si gazde care sa pretinda tarife semnificativ mai mici decat pensiunile.Ce sa imi iau cu mine?

patura si izopren pentru lucrul pe jos (inclusiv o folie de plastic care va protejeaza de roua)

pentru exercitiile de 'asezare in meditatie" este necesar sa aveti o perna/sprijin  care sa va permita postura corecta (detalii AICI )

imbracaminte din bumbac groasa, subtire, lejera,

haina impermeabila

sticla cu apa si palarie de soare, crema solara cu factor de protectie mai mare de 15 - cu cat mai mare, cu atat mai bine.

caiet si instrumente de scris

ghete de munte si lanterna, daca doriti sa faceti si drumetii

o trusa minima de medicamentePretul stagiului:
150 de RON pentru angajati, 100 de RON pentru pensionari, 200 de RON pentru familii

Localizare
Pentru a ajunge la tapsan va rugam sa folositi ca reper pensiunea Regina Muntilor, str. Valea Bangaleasa nr. 135 A.


Recomandari pentru a face fata caniculei:

evitarea deplasărilor sau alternarea acestora cu repausul, în spaţii dotate cu aer condiționat, precum magazine, spații publice evitarea spațiilor aglomerate, a expunerii la soare și a efortului fizic intens între orele 11.00 și 18.00 asigurarea unei hidratări și alimentații corespunzătoare, adaptată sezonului și compusă în special din apă, sucuri naturale din fructe, ceaiuri călduțe, fructe, legume sau iaurturi;

adaptarea vestimentației prin purtarea unor haine lejere, subţiri, deschise la culoare, pălării şi ochelari de soare evitarea consumului de alimente cu un conținut sporit de grăsimi, în special de origine animală, precum și a băuturilor alcoolice și a celor care conţin cofeină (cafea, ceai, cola) sau zahăr (sucurile carbogazoase) în cantitate mare.
Citeşte întreaga ştire: Măsuri anticaniculă, anunțate de Arafat. Îndemnul către populație pentru „a trece cu bine peste această perioadă”

Tabăra de vară Moeciu: About Us
bottom of page