Grupul national de studiu si practica YOGA
Organizatie membra a Uniunii Europene de YogaVedetele de la Hollywood prefera regimul alimentar si yoga

Potrivit revistei "Hello", Catherine Zeta Jones isi mentine forma armonioasa a corpului cu ajutorul muzicii si al dansului. Dupa cum sustine actrita, exercitiile fizice o plictises ...
Potrivit revistei "Hello", Catherine Zeta Jones isi mentine forma armonioasa a corpului cu ajutorul muzicii si al dansului. Dupa cum sustine actrita, exercitiile fizice o plictisesc, iar o imagine musculoasa nu i s-ar potrivi.

Fosta dansatoare profesionista, Zeta Jones si-a inceput cariera in show-bizz cu aparitii in musical-uri si nici acum nu refuza ofertele de acest gen, dupa cum o demonstreaza si aparitia sa, anul trecut, in filmul "Chicago".

Angelina Jolie a fost nevoita sa ia lectii de kick-boxing pentru a capata forma si finete de felina necesare in filmul "Thomb Raider" si a urmat un regim foarte strict, pe baza de carne si peste.

Madonna ar putea fi numita chiar un guru al exercitiilor fizice dupa ce de-a lungul anilor a adoptat perceptele Ashanta Yoga, o forma de yoga in care respiratia este sincronizata cu diferite pozitii, procedura care produce o caldura interna foarte intensa si determina eliminarea toxinelor din organism.

Ea urmeaza si un regim alimentar draconic si nu se atinge de junk-food.

Jennifer Aniston se mentine in forma urmand programul de exercitii fizice Pilates, foarte popular in Statele Unite, care pune accent pe "exploatarea" partii superioare a corpului.

Acest program mai este urmat de Kim Cattrall si Uma Thurman.

Gwyneth Paltrow isi mentine tonusul muscular practicand yoga timp de 90 de minute in fiecare zi si urmand o dieta pe baza de grau incoltit, seminte si alge.

Fosta starleta a serialului "Baywatch" si vedeta Playboy, Carmen Electra sustine ca si-a dobandit formele de invidiat practicand aerobic striptease, metoda de intretinere in care sunt folosite tehnici de dans pentru intarirea musculaturii coapselor, posteriorului, gambelor si bratelor.sursa: Curierul National

Alte articole din categorie:

Matthieu Ricard: Habits of happiness
Cultura Ritmului Incetinit
Terapia iertarii - I
Terapia iertarii - II
De cind a incetat munca sa fie munca?
Manifestatie impotriva timpului care trece
Cele 16 reguli ale lui Bob Parsons, dupa care sa traiti
10 solutii pentru a-mi respecta hotararile
Swami Kuvalayananda
Cuprinsul spiritual al muncii
Un geniu isi ia ramas bun
Accident pe platourile de filmare
Mozart la Ateneu / Despre muzica si maini
Calatorie in creier
Studii de urmărire de lungă durată evidentiază un beneficiu considerabil al tratamentului homeopat(c) 2002-2018 www.gnspy.org