Grupul national de studiu si practica YOGA
Organizatie membra a Uniunii Europene de YogaIntrebari / Tehnici Yoga ...

 • Buna ziua domnule Mario ,v-as ruga sa-mi dati un exercitiu de yoga foarte eficient pentru cresterea fortei muschilor picioarelor.Multumesc anticipat.

  raspuns   23.09.2014

 • Draga Mario, ma numesc Iulian Moldovan si as dori sa te intreb care este simbolismul nasului. Si daca nasul este mare, care este lectia pe care trebuie sa o invat? Am auzit ca exista un exercitiu pentru micsorarea nasului. Ai putea sa mi-l trimiti? Multumesc mult!
  raspuns   19.01.2010

 • MUTUMESC DAN PENTRU RASPUNS,INTRADEVAR AI DREPTATE CU YOGA LA DOMICILIU,DAR ACUM SUNT INTR-O SITUATIE PRECARA AM NEVOIE DE RELAXARE, DE CINEVA CARE MA POATE SCOATE DIN STRESUL PE CARE IL AM ZI DE ZI.ACUM I-TI SCRIU ACESTE RINDURI DIN SPANIA.MULTUMESC PENTRU MESAJ VA DORESC TOT BINELE DIN LUME SI DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA.
  raspuns   09.05.2008

 • Buna ziua !
  Multumesc pentru raspuns ! M-ati cam pus la zid !
  Tocmai pentru ca stiam ca exercitiile Yoga nu sunt in aceeas
  categorie cu exercitiile fizice obisnuite, am pus aceasta intrebare. Deci :
  "In cazul ca practic si (!) exercitii fizice(jogging,ciclism, natatie), cum le incadrez in programul de yoga ?"
  Sunt compatibile ?
  Care se fac mai intai ?
  La cat timp dupa ce se fac unele se pot face celelalte ?

  Va multumesc !

  raspuns   03.03.2007

 • In cazul ca facem si (alte) exercitii fizice (jogging, cicilism, natatie, gimnastica), cum le incadram in programul nostru de yoga ?
  raspuns   25.02.2007

 • As dori să existe o rubrică în care să fie explicati termenii elementari cum ar fi „suspin, oftat, căscat, întins“ sau „a asculta efectele în propriul corp“. Nu de alta, dar răgetul unui leu de mare parcă n-ar fi căscat! : ) Sau mă însel?!
  Namaste

  raspuns   19.11.2005

 • Sunt din Buzau si mi-am dorit de foarte mult timp sa practic Yoga,dar nu stiu daca exista filiala in Buzau si daca da,cum pot contacta persoana care se ocupa de grup. Va rog sa-mi spuneti daca sufar de discopatie lombara,pot practica Yoga?
  raspuns   15.07.2005

 • Care este definitia exacta a Vak Yoga? Ce fel de yoga este in contextul scolilor de pe glob si mai ales din spatiul Indo- Tibetan?
  Ce este si cum descrieti Naga Kriya?
  raspuns   18.06.2005(c) 2002-2018 www.gnspy.org