Grupul national de studiu si practica YOGA
Organizatie membra a Uniunii Europene de YogaPRONUNTIA CORECTA A BIJA MANTRAS / CHAKRAS

Lam:- Curbati varful limbii in sus si inapoi si puneti-o in sectiunea din spate a boltii palatine superioare ca si cum ati pronunta cuvantul englezesc alum fara primul a.


- MOOLADHARAVam:- Plasati setul dintilor de sus pe sectiunea interioara a buzei inferioare si incepeti cu o consoana cu “zgomot respirator” ca si cum ati imita sunetul unei masini rapide. Pronuntati mantra ca pe "fvam."


- SWADHISTHANARam:- Plasati varful limbii pe “acoperisul” sectiunii frontale a boltii palatine superioare, rulati pe r ca in spaniola si pronuntati mantra ca prima parte a cuvantului englezesc rumble.


- MANIPOORAYam:- Inspirati fara zgomot pe gura, si pronuntati sunetul yam (ca inceputul englezescului yummy); permiteti sunetului impreuna cu respiratia sa umple intreaga gura si cavitatea gatului.


- ANAHATAHam:-Inspirati fara zgomot pe gura, si pronuntati sunetul ham (ca in englezescul humming); permiteti respiratiei sa se extinda mai departe de “cadrul” consoanei.

- VISHOODDHAOm:
-Inspirati audibil prin nari si directionati curentul de aer pana in punctul dintre sprancene.Pronuntati sunetul o data cu expirul ca o soapta abia audibila, dandu-i voie impreuna cu respiratia sa rezoneze in toata cutia craniana.


- AJNAAlte articole din categorie:

Credinta
Proiectul "De vorba cu Bunicii"
Petitie la CNA privind reclamele Romtelecom
Oferta Telecom si managementul Blasfemiei
Moş Crăciun
pentru Rosia Montana(2)
pentru Rosia Montana
Uite de ce iesim in strada pentru Rosia Montana
Am amplasat primele 5 corturi pentru Rosia Montana in Bucuresti, dar avem nevoie de voluntari!
B*una pe zi
Durckheim - Cateva riscuri de practicã improprie a exercitiilor spirituale
EXERCITIU (SI) PENTRU COXATROZA
Afectiuni ale Coloanei
FICATUL
TICURILE VERBALE(c) 2002-2018 www.gnspy.org