Grupul national de studiu si practica YOGA
Organizatie membra a Uniunii Europene de Yogapentru Rosia Montana


Ne pregatim ca incepand de luni, 14 noiembrie, sa amplasam standuri de informare si strangere de semnaturi la Metrou Bucuresti. Am primit autorizatie pentru toate statiile, in vestibul sau chiar pe peron, alegerea ne apartine.

Avem nevoie de voluntari pentru a ne face simtita prezenta in cat mai multe statii de metrou. Va rugam sa alegeti zilele in care puteti sta la un stand intr-o statie de metrou pe unul din cele 3 intervale orare 10-14, 14-18, 18-22 (nou).

Faceti un efort sa veniti, ni s-a oferit aceasta sansa ca mesajul nostru sa ajunga la locuitorii Bucurestiului, sa-i mobilizam si sa lupte alaturi de noi pentru Rosia Montana!

Completati formularul de inregistrare, alegand zilele si orele disponibile pe: http://www.rosiamontana.net/la-metrou/ - Va vom contacta in ziua anterioara datei alese pentru a vi se comunica statia de metrou la care trebuie sa va prezentati si alte detalii.

Suntem foarte aproape de a atinge cifra de 100.000 de semnaturi stranse online si offline, dar nu ne vom opri pana cand amenintarea distrugerii Rosiei Montane va disparea!

Rezistenta e fertila! Intra pe https://www.facebook.com/rosia.montana.in.unesco si https://www.facebook.com/groups/saverosiamontana/ Urmareste desfasurarea actiunilor!
Dati acest mesaj mai departe!

Cu prietenie,

Ionut Parausanu, voluntar pentru Rosia Montana

Alte articole din categorie:

Credinta
Proiectul "De vorba cu Bunicii"
Petitie la CNA privind reclamele Romtelecom
Oferta Telecom si managementul Blasfemiei
Moş Crăciun
pentru Rosia Montana(2)
pentru Rosia Montana
Uite de ce iesim in strada pentru Rosia Montana
Am amplasat primele 5 corturi pentru Rosia Montana in Bucuresti, dar avem nevoie de voluntari!
B*una pe zi
Durckheim - Cateva riscuri de practicã improprie a exercitiilor spirituale
EXERCITIU (SI) PENTRU COXATROZA
Afectiuni ale Coloanei
FICATUL
TICURILE VERBALE(c) 2002-2018 www.gnspy.org