Grupul national de studiu si practica YOGA
Organizatie membra a Uniunii Europene de Yogapentru Rosia Montana(2)

Ieri am instalat 4 puncte pentru strangerea de semnaturi in statiile de metrou Unirii 1 si Unirii 2, la capatul peroanelor.

Am inceput efectiv strangerea de semnaturi in aceasta formula pe la ora 15:00, iar pana la ora 22:00 s-au strans 1036 de semnaturi. De astazi actiunea se va desfasura normal, pe durata intregii zile si ne asteptam sa strangem peste 2000 de semnaturi pentru Rosia Montana.

Acestea sunt rezultatele zilei de astazi. Maine vom amplasa puncte in Eroilor, posibil in Dristor sau Victoriei atunci cand numarul voluntarilor inscrisi ne va permite acest lucru.

Trimitem acest mesaj cu rugamintea sa va programati pentru una din zilele urmatoare. Atmosfera este placuta, oamenii receptivi, iar importanta acestei actiuni cred ca o cunoastem cu totii.

Comisia pentru Petitii a Parlamentului European (PETI) se va afla intr-o vizita oficiala de documentare in Romania, in perioada 23-26 noiembrie, timp in care se vor intalni cu principalii petitionari romani pentru a se informa despre proiectul minier de la Rosia Montana.

Ne-am propus sa-i primim cu 100.000 de semnaturi impotriva proiectului. Suntem foarte aproape si vom reusi sa ne atingem tinta, dar pentru asta avem nevoie de sprijinul dumneavoastra!

Aceasta autorizatie, care ne permite accesul la metrou pentru strangerea de semnaturi si impartirea fluturasilor pe peron, este o ocazie unica, sa nu o irosim!

Programati-va pe http://www.rosiamontana.net/la-metrou/ sau prin SMS la 0727.769.509

Daca ati gasit 4 ore libere in program si v-ati hotarat sa va implicat in aceasta actiune, cautati printre prieteni pe cineva cu care sa puteti veni. Am facut un avatar pentru Yahoo Messenger si o poza de profil pentru FaceBook, pe care le puteti utiliza in acest scop.

Va multumim!

Ionut Parausanu, voluntar pentru Rosia Montana

Tel. 0727.769.509 / Fax. 0215.698.840
I'm an ecosapiens - http://www.facebook.com/ecosapiens.ro?sk=info

Alte articole din categorie:

Credinta
Proiectul "De vorba cu Bunicii"
Petitie la CNA privind reclamele Romtelecom
Oferta Telecom si managementul Blasfemiei
Moş Crăciun
pentru Rosia Montana(2)
pentru Rosia Montana
Uite de ce iesim in strada pentru Rosia Montana
Am amplasat primele 5 corturi pentru Rosia Montana in Bucuresti, dar avem nevoie de voluntari!
B*una pe zi
Durckheim - Cateva riscuri de practicã improprie a exercitiilor spirituale
EXERCITIU (SI) PENTRU COXATROZA
Afectiuni ale Coloanei
FICATUL
TICURILE VERBALE(c) 2002-2018 www.gnspy.org