Grupul national de studiu si practica YOGA
Organizatie membra a Uniunii Europene de YogaAnuntam cu durere in inimi trecerea la Domnul a fondatorului GNSPY, Yogacharya Mario Sorin Vasilescu

Anuntam cu durere in inimi trecerea la Domnul a fondatorului GNSPY, Yogacharya Mario Sorin Vasilescu, personalitate marcanta ce a schimbat destine, a modelat personalitati, a educat si a ghidat, oferind din cunoasterea si lumina lui cu o darnicie rara. Realizator de emisiuni de radio si televiziune, publicist si pedagog eminent, Mario a fost unul dintre acele modele de profesor de care este atata nevoie, dar care - din pacate - sunt din ce in ce mai rare.
Dupa o viata dedicata ajutorarii oamenilor prin mijloacele specifice Yogai, Mario s-a stins din viata duminica, 9 august, la Spitalul Judetean din Brasov, dupa ce - in cursul diminetii de miercuri 5 august, inaintea inceperii cursului, a suferit un accident vascular cerebral.
Yogacharya Mario Sorin Vasilescu se afla la Moieciu de Sus de pe data de 30 iulie si sustinea cel de-al 25-lea stagiu de vara de yoga, cu durata de 10 de zile, destinat dizolvarii blocajelor emotionale si iertarii.
Desi echipajul SMURD sosit de urgenta la fata locului l-a transportat la Spitalul Judetean din Brasov unde i s-a acordat cu profesionalism intreaga ingrijire medicala necesara, in ciuda eforturilor depuse de echipa medicala, starea sa de sanatate s-a degradat progresiv iar decesul a survenit in jurul orei 11:30 in ziua de duminica, 9 august. Preotul sau duhovnic il impartasise crestineste cu doua seri inainte.
Neobosit, entuziast, inimos, permanent preocupat de a transmite oamenilor timpurilor noastre instrumentele unei traditii milenare de autocunoastere pentru a-si trai viata constient si cu sens - Mario va ramane pentru totdeauna in inimile celor care l-au cunoscut si au avut privilegiul de a lucra cu el.
Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in Lumina Sa vesnica, Mario, OM minunat si suflet generos!Alte articole din categorie:

Cursuri de Yoga la Bucuresti in 2020-2021
Cursuri de YOGA la Bucuresti in 2019-2020
Moieciu 2019 - Tematica
Contributia 2% 2019
Cursul de Yoga pt. anul I - Tematica anului 2018-2019
Tabara de Yoga de la Moieciu - 2018: "Inceputuri..."
Cursuri de YOGA la Bucuresti in 2017-2018
Moieciu 2017 - Cat costa, cum ajung, program, cazare, ce sa imi iau cu mine
Yoga in Bucuresti - programul cursurilor pt. 2016-2017
Moeciu 2016 in plina desfasurare
Moieciu 2016 - Program
Tabara de vara de la MOIECIU: 24 - 31 iulie 2016 - Yoga si inima
Dalles miercuri, 22 iunie 2016 - Iubirea si regasirea sensului vietii
Ziua Internationala a Yogai - editia 2016
Dalles miercuri, 18 mai 2016, Acceptarea bolilor si regasirea sensului vietii, invitat Dan Mircea Farcas(c) 2002-2018 www.gnspy.org